Publicaties

PUBLICATIES

Tijdens mijn carriere als student ben ik tegen verschillende obstakels aangelopen. Hier heb ik van geleerd en deze kennis heb ik vervolgens uitgewerkt in boeken en een digitale leeromgeving.

STUDIEGELUK?

Jaren heb ik mijn eigen dyslexie gezien als een handicap en kon ik niet inzien dat visueel denken ook voordelen heeft.


Ondanks de dyslexie, die af en toe als een blok aan mijn been hing, ben afgestudeerd bachelor Hotelmanagment (HBO) en heb ik de master Human Resource Management (WO) afgerond. Vervolgens heb ik een coachpraktijk opgericht. En met dit onderdeel hoop ik jullie, de studenten van nu, te begeleiden, te helpen en te ondersteunen in de weg naar je diploma zodat deze weg een leuke, fijne weg zal worden met veel memorabele momenten, ondanks de toetsen en examens die nou eenmaal bij studeren horen.De Studiereisgids


 

e-book

Dit boek tracht je wegwijs te maken in de manieren van samenvatten;

- de normale samenvatting,

- mindmapping;

- woordmappen;

- beeldmappen;

- tekenend samenvatten.


Maar eerst zullen we eens gaan kijken hoe jij eigenlijk denkt en waarom leren niet wil lukken.


Geschreven door Nicolette van Keulen, MSc.EEN NIEUWE MANIER VAN LEREN

Als ik het kan...

Studie, bier & dyslexie

 

e-book

Ik zie dit boek als een informatief boek voor een toch wel een onderbelichte groep dyslectici; de student.


Ik wil jullie graag meenemen naar mijn studietijd, omdat ik mij toen vaak erg alleen in mijn problemen heb gevoeld. Ik had het idee dat ik de enige was die hier tegenaan liep en ik weet nu dat er veel meer zoals ik zijn. Daarom wil ik ook graag iets van mijn huidige kennis over dit onderwerp delen en daarna nog wat praktische adviezen geven, middels oefeningen, die je mee kan nemen naar de studietafel.


Geschreven door Nicolette van Keulen, MSc.

KENNIS, ERVARINGEN EN PRAKTISCHE TIPS

Digitale leeromgeving

 

4 module

Guideline Trainingen heeft een digitale leeromgeving opgezet, zodat studenten de training kunnen volgen in hun eigen tijd, hun eigen tempo en op hun eigen locatie. Natuurlijk wel met feedback en tips van mij.


Deze training is opgedeeld in 5 modules:

- de basis

- taaltechnieken

- leestechnieken

- leertechnieken

- motivatietechnieken


De modules kosten € 25 per stuk, bij bestelling van alle module krijg je de eerste gratis.LEER DAT STUDEREN NIET MOEILIJK HOEFT TE ZIJN