De coach


"open luisteren om mezelf en andere

het gevoel te geven dat je er mag zijn."


Mijn Big Five for Life:

SA - samen

W - winstgevend ondernemen

U - uitpluizen en ontdekken

BO - bomvol geluksmomentjes  

NA - Nicolette's aver (gezin) 
 
 
 

MEER WETEN?

Nicolette van Keulen


SAWUBONA (ik zie je)


Jaren heb ik drie grote dromen gehad: coachen, bakken en een koffiebar runnen. Alleen dacht ik altijd dat ik voor een baan maar één droom kon hebben. Daarom was ik steeds opzoek naar hoe ik van één van de drie een carrière kon maken…


Vele vacatures heb ik afgezocht en verschillende

banen heb ik uitgeprobeerd, maar nergens vond ik

echt uitdaging in. Totdat ik “The Why Café” van John

Strelecky las.


In dit boek las ik over hoe deze dromen juist samen

kunnen werken en elkaar versterken. Enthousiast

kwam ik thuis met een grote glimlach op mijn gezicht

en die glimlach is sindsdien (bijna) niet meer weg gegaan.


Ik wil mensen letterlijk en figuurlijk voeden: met lekkere hapjes en koffie, maar vooral met inspiratie waarmee mensen worden aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen en hun eigen weg te vinden. Want van (werk)geluk kan je alleen genieten als je luistert naar wat jouw hart écht zegt...

MOGELIJKHEDEN


WorkshopsRegelmatig geef ik workshops op het gebied van (werk)geluk bij Inspiratiecafé OSO. Deze workshops zijn bedoelt om jou te inspireren en in de spiegel te laten kijken.


- Vision board

- Big Five for Life bordspel

- Focus op gelukDigitale leeromgevingLoop je tijdens je studie vast door leerproblemen?


Omdat ik uit eigen ervaring weet dat het leven van een (dyslectische) student druk en chaotisch kan zijn, bied ik jullie ook de mogelijkheid om de training 'studeren met dyslexie' online te volgen.Individuele coachingZou je graag alles uit het leven willen halen, maar merk je dat je op de automatische piloot leeft?


Middels de Big Five for Life methode help ik jou goed in de spiegel te kijken en te ontdekken wat jou echt gelukkig maakt en welke baan daarbij past.


"Ik kreeg de rust en de ruimte om dingen uit te spreken. Ik merk nu duidelijker dat ik echt blij wordt van dingen die ik leuk vind. Ik weet wat ik wil, al vind ik dat nog steeds spannend. Het geeft een stuk rust.""Bedankt dat je ons de ruimte bood om onze verhalen te mogen vertellen. Ik vond het zelf heel prettig dat er een sfeer gecreerd werd waarin dit kon. Dat je kon vertellen zonder dat er gelijk een 'ja maar' te horen was.""Nicolette bleek een hele goede coach te zijn met erg veel persoonlijke aandacht. Zij was erg creatief als een leerling het niet oppakte kwam ze meteen met een hele andere benadering. Je zag de leerling groeien en het leuk vinden."