Workshop: Wees de heldin van je eigen verhaal

WORKSHOP

WEES DE HELDIN VAN JE EIGEN VERHAAL

“Je eigen verhaal kennen is belangrijk, want als je je leven begrijpt en weet waar je keuzes je tot nu toe gebracht hebben, ben je gemakkelijker in staat om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en als je dat wilt, andere wegen in te slaan.”

AKTE 1


1. PROLOOG

2. UITNODIGING

3. WEERSTAND

4. MENTOR & TALISMANAKTE 2


5. OVER DE DREMPEL

6. PAD DER PROEVEN

7. VERLOVING MET DE PRINS

8. VERRAAD AKTE 3


9. DE PUT

10. DOOD & WEDERGEBOORTE

11. TERUGKEER

12. OP DE TROONDOEL VAN DE WORKSHOP


Leer je eigen verhaal kennen, herken waar jij op dit moment staat en waar je naartoe onder weg bent.

Als je je leven niet langer ziet als een losse verzameling van toevallige gebeurtenissen, maar hierin de rode draad gewaar wordt, dan beschrik je over een soort lifeline die je kunt vasthouden als je, stap voor stap en dag voor dag, op weg gaat naar je toekomst.


HOE WERKT DE WORKSHOP


'Wees de heldin van je eigen verhaal' is een online workshop, geinspireerd op het boek 'In de voetsporen van de heldin' van Edith de Wit.


Na inschrijving krijg je van mij een e-mail met daarbij de link en het wachtwoord voor de eerste akte van jouw verhaal (deel 1. van de workshop). Je kan dan direct aan de slag gaan! Stuur je antwoorden op via de workshoppagina en ontvang aan het einde van iedere akte persoonlijke feedback per mail of middels een videocall. Nadat je alle aktes hebt doorlopen ontvang je van mij een overzichtsbestand van jouw verhaal.


Het verhaal van de heldin


In verhalen gaat het om transformatie, een wezenlijk everandering waarbij een vorm overhaat in een andere vorm. De rups wordt een vlinder, als zij uit haar cocon durft te komen. En de vlinder brengt weer rupsen voort. Maar kan zelf nooit een meer een rups worden. Deze eeuwige kringloop zie je terug in verhalen.


Het verhaal van de heldin is niet liniear maar cyclisch, zoals het leven zelf. als de heldin thuiskomt van haar avontuur begint het verhaal weer van voren af aan, want vroeg of laat klopt er een nieuw avontuur op de deur.

WAT ZEGGEN ANDERE OVER DEZE WORKSHOP


"Een digitale workshop mét persoonlijke begeleiding" D.

"Fijne en overzichtelijke workshop die inzicht heeft gegeven in mijn eigen verhaal" N.

ALVAST EEN BEETJE INSPIRATIE

CONTACT


M: coach@inspiratiecafe-oso.nl


​FB:  //inspiratiecafeoso


TW: @GuidelineInfo


KvK: 61343692

Guideline Trainingen is verbonden aan Inspiratiecafé OSO

VOLG ONS

Copyright © All Rights Reserved