Online training
shutterstock_310072547

EXPERIENCE

 

Vind je het fijner om online aan de slag te gaan? Dat is ook mogelijk. De Experience training is ons online programma. Levenslang dag en nacht beschikbaar!


Deze online training is voor iedereen die ‘s morgens opstaat en denkt: “Is dit het nou?”


De Experience bestaat uit vijf wekelijkse inspirerende lessen. De lessen spitsen zich toe op jouw reis naar nieuwe inzichten. Tijdens iedere les staat een nieuw onderwerp centraal dat jou handvaten geeft om zoveel mogelijk focus in je leven te krijgen en mooie momenten in je leven te herkennen. Deze online training is een stap in de richting naar focus in je leven, het ontdekken van belangrijke en mooie momenten in je leven, zodat jij weer lichtjes in je ogen krijgt. Een must voor als je niet weet wat je wilt.


Als je dit herkent, is het nu misschien tijd om actie te ondernemen. Wij gaan je niet vertellen wat je moet doen. Je gaat zelf ontdekken wat bij jou past. Je krijgt handvaten die jou liefdevolle duwtjes in de goede richting geven, zodat jij aan het eind van de rit kunt zeggen:  ik doe de dingen die ik wil gaan doen, ik heb mijn focus weer terug!

En als je dan even toevallig langs een spiegel loopt… let dan vooral even op die twinkeling in je ogen. Staat je zo mooi!


De Experience is online en daarom ontzettend toegankelijk voor iedereen die ‘m wil volgen. Je schrijft je gemakkelijk in, betaalt online en daarna kun je aan de slag. Elke week krijg je een les toegestuurd en zo volgen de lessen elkaar iedere week op. Je gaat aan de slag in je eigen tijd. Makkelijker kan het niet! Het enige is, nu tijd vrij maken om later tijd te krijgen voor die dingen waar jij van kan genieten in het leven.Aanmelden voor deze training kan via de webshop van Inspiratiecafé OSO (onderstaande link). Daar word je verwezen naar een pagina waar je je persoonlijke gegevens invult. Vervolgens kom je bij het betaalscherm en tot slot ontvang je een mail met daarin de bevestiging.En we nu hebben een speciale actie waarbij de Experience niet voor €99,97 bij jou terecht komt, maar tijdelijk voor slechts €49,97! Wist je dat dat slechts € 1,40 per dag is?Natuurlijk kan je ook tijdens de online trainingen altijd even langs het Inspiratiecafé (Carolieweg 21 te Groningen) komen voor een kopje koffie, een goed gesprek of als je vragen hebt.

 

Inspiratieworkshop: Focus op geluk

 

 

Maak kennis met Big Five for Life en start met focussen op wat jou gelukkig maakt.

 

 

Individuele coaching

 

 

Ontdek wie je bent, waar je voor staat en waar je heen wilt. We zullen beginnen met de Discovery workshop en naar wens kunnen we het verder uitbreiden met een persoonlijk loopbaanplan.

 

 

Life Safari

 

 

In 90 dagen ontdekken wie je bent, waar je voor staat en waar je heen wilt. Inclusief 3 trainingsdagen en online follow-up inspiratie.

 

 

Big Five for Life bordspel

 

 

Ouderwets dobbelen met een bordspel terwijl je ontdekt wat je dromen zijn, waar je heen wilt en eindig met actiepunten