Het Big Five for Life Bordspel

BIG FIVE FOR LIFETM BORDSPEL

 

 

Wil jij meedoen aan een uitdagend spel? 


Bij Big Five for LifeTM hebben wij een spel ontwikkeld om jou op een creatieve manier te helpen je blik te verruimen en richting te vinden voor jouw leven/loopbaan.


Het spel speel je​, onder begeleiding van een Big Five for LifeTM coach,​ in een groep van 2 - 6 deelnemers die elkaar tijdens het spel kunnen ondersteunen en inspireren. De uitdagende vragen maken dat jij jezelf tegenkomt en nadenkt over wat jij wilt doen, zien en beleven.


We zullen beginnen met een kennismaking en korte introductie over Big Five for LifeTM, vervolgens gaan wij samen het spel spelen​. Na 1,5 - 2 uur ga jij naar huis met nieuwe inspiratie waarmee je meteen de volgende dag aan de slag kan gaan.


Speel je mee?


Voor slechts € 15,00 per persoon kan je al een stoel aan de speeltafel bemachtigen!


Kijk snel in de agenda wanneer de volgende spelletjesavond is en schrijf je in, want vol=vol. Wil jij samen met jouw groep of familie het spel doen? Stuur een bericht en maak een afspraak.


Leeftijd: 14+

Aantal spelers: 2-6

 

Inspiratieworkshop: Focus op geluk

 

 

Maak kennis met Big Five for Life en start met focussen op wat jou gelukkig maakt.

 

 

Individuele coaching

 

 

Ontdek wie je bent, waar je voor staat en waar je heen wilt. We zullen beginnen met de Discovery workshop en naar wens kunnen we het verder uitbreiden met een persoonlijk loopbaanplan.

 

 

Life Safari

 

 

In 90 dagen ontdekken wie je bent, waar je voor staat en waar je heen wilt. Inclusief 3 trainingsdagen en online follow-up inspiratie.

 

 

Big Five for Life bordspel

 

 

Ouderwets dobbelen met een bordspel terwijl je ontdekt wat je dromen zijn, waar je heen wilt en eindig met actiepunten