Trainingen

FOCUS OP GELUK

 

Wij geven (loopbaan)begeleiding aan studiekeuzetwijfelaars, starters en millenials in een bore-out. Ons coachtraject begint met het ontdekken van jouw Big Five for LifeTM met als doel om te focussen op waar jij gelukkig van wordt.

 

Toen John P. Strelecky*, de oprichter en bedenker van de Big Five for Life methode,  op wereldreis was raakte hij onder de indruk van Afrika. Dit continent inspireerde John zo dat zelfs toen hij terug was hij er maar over na bleef denken. Wat hem o.a. opviel was dat veel mensen na een safari, het succes van die dag meten aan de hand van het aantal beesten van de Big Five die ze gezien hadden. Waren ze alleen een olifant tegen gekomen, dan was dat niet zo'n succes volle dag. Maar zagen ze die dag ook een buffel, leeuw, neushoorn en luipaard, dan kon hun dag niet meer stuk.


De vragen die na thuiskomst in zijn hoofd bleef hangen waren: Wat als we op deze manier naar het leven zouden kijken? Wat zijn dan de vijf dingen die jij wilt doen, zien en ervaren in je leven? Wat is dan jouw Big Five for Life?Van een werkweek besteden we 33% slapend, 19% vieren we weekend, 10% besteden we aan eten en 23% gaan we naar werk. Maar heb je enig idee hoeveel tijd het van je overige uren wegneemt als je niet tevreden bent op werk?

 

 

Het unieke van de Big Five for Life methode is dat er 100% garantie wordt geboden op het vinden van jouw Big Five for Life. Het is een laagdrempelige methode die je in korte tijd een hele duidelijke spiegel voor houdt zodat jij precies weet wie jij wilt zijn.

 

Jouw Big Five for Life zijn dus dé vijf dingen die jij gedaan, gezien of ervaren wilt hebben om te zeggen dat jij succesvol leeft (volgens jouw eigen definitie van succes). Wanneer je deze hebt gevonden kan je gemakkelijk keuzes maken die volledig passen bij wie jij wilt zijn.


 

*John P. Strelecky heeft meerdere bestsellers geschreven o.a. The Why Café, Life Safari, The Big Five for Life en How to be Rich and Happy. Deze boeken zijn te koop en te lezen in het Inspiratiecafé!

 

Inspiratieworkshop: Focus op geluk

 

 

Maak kennis met Big Five for Life en start met focussen op wat jou gelukkig maakt.

 

 

Individuele coaching

 

 

Ontdek wie je bent, waar je voor staat en waar je heen wilt. We zullen beginnen met de Discovery workshop en naar wens kunnen we het verder uitbreiden met een persoonlijk loopbaanplan.

 

 

Life Safari

 

 

In 90 dagen ontdekken wie je bent, waar je voor staat en waar je heen wilt. Inclusief 3 trainingsdagen en online follow-up inspiratie.

 

   

              Big Five for Life bordspel

 

 

Ouderwets dobbelen met een bordspel terwijl je ontdekt wat je dromen zijn, waar je heen wilt en eindig met actiepunten

 

 

Big Five for Life Studiekeuze Academy

 

 

In drie dagen ontdekken wij samen wie jij bent, waar jouw talenten liggen, wat jij leuk vindt om te doen én welke studie daar dan bij past. Download hier de infographic.

 

ALVAST EEN BEETJE INSPIRATIE

CONTACT


M: coach@inspiratiecafe-oso.nl


​FB:  //inspiratiecafeoso


TW: @GuidelineInfo


KvK: 61343692

Guideline Trainingen is verbonden aan Inspiratiecafé OSO

VOLG ONS

Copyright © All Rights Reserved