E-book 'de Studiereisgids' over beeldend samenvatten.

 

Dit boek tracht je wegwijs te maken in de manieren van samenvatten; de normale samenvatting, mindmapping, woordmappen, beeldmappen en tekenend samenvatten. Maar eerst zullen we eens gaan kijken hoe jij eigenlijk denkt en waarom leren niet wil lukken. Geschreven door Nicolette van Keulen, MSc.

 

Bestellen? Klik hier om naar de webwinkel te gaan.

 

 

E-book 'Als ik het kan... Studie, Bier en Dyslexie'.

 

Ik zie dit boek als een informatief boek voor een toch wel een onderbelichte groep dyslectici en ter aanvulling op onder andere het boek ‘Krachtig Anders Leren’ van Wim Bouman. Ik wil jullie graag meenemen naar mijn studietijd, omdat ik mij toen vaak erg alleen in mijn problemen heb gevoeld. Ik had het idee dat ik de enige was die hier tegenaan liep en ik weet nu dat er veel meer zoals ik zijn. Daarom wil ik ook graag iets van mijn huidige kennis over dit onderwerp delen en daarna nog wat praktische adviezen geven, middels oefeningen, die je mee kan nemen naar de studietafel. Geschreven door Nicolette van Keulen, MSc.

 

Bestellen? Klik hier om naar de webwinkel te gaan.

 

 

Digitale leeromgeving

 

Guideline Trainingen heeft een digitale leeromgeving opgezet, zodat studenten de training kunnen volgen in hun eigen tijd, hun eigen tempo en op hun eigen locatie. Natuurlijk wel met feedback en tips van mij.

 

 

Stuur mij een e-mail voor meer informatie.

 

 

Guideline

Guideline Trainingen

Inspiratiecafé OSO

 

KvK: 61343692

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

T: +31 (0)6 29 26 43 01

M: info@guideline-trainingen.nl

​LinkedIn: nicolettevankeulen

FB: //guidelinetrainingen

TW: @GuidelineInfo