Naast mijn werk als coach heb ik altijd de droom gehad om een eigen koffiehuis te runnen en ben ik dol op het bakken van taarten. Maar ik heb ook altijd het gevoel gehad dat ik moest kiezen tussen coachen en horeca.

 

Echter weet ik dat ik niet alle studenten bereik die ik graag zou willen bereiken. Want 40% van de studenten geeft aan behoefde te hebben aan (studie) loopbaancoaching. Dit komt doordat de stap om buiten de opleiding hulp te gaan zoeken, voor vele toch een hele grote is. Daarom wil ik deze stap laagdrempeliger maken en laat een koffiehuis nou net erg laagdrempelige zijn.

 

 

Inspiratiecafé OSO wordt een combinatie van coffee & coaching mét huisgemaakte taarten!

 

Dyslexie ervaringsdeskundige, Kernvisiecoach Big Five for Life coach en Visueel Screener met een speciale interesse in persoonlijke ontwikkeling, studie/werkgeluk, leerproblemen & work/life balans.

 

Jaren heb ik mijn eigen dyslexie gezien als een handicap en kon ik niet inzien dat visueel denken ook voordelen heeft. Ondanks de dyslexie, die af en toe als een blok aan mijn been hing, ben afgestudeerd bachelor Hotelmanagment (HBO) en heb ik de master Human Resource Management (WO) afgerond. Vervolgens heb ik een eigen bedrijf in studieondersteuning voor studenten met een leerprobleem (o.a. FD en dyslexie) opgericht. Hiermee hoop ik jullie, de studenten van nu, te begeleiden, te helpen en te ondersteunen in de weg naar je diploma zodat deze weg een leuke, fijne weg zal worden met veel memorabele momenten, ondanks de toetsen en examens die nou eenmaal bij studeren horen.

 

Echter ik ben erachter gekomen dat je ook na je studie behoorlijk vast kan zitten door keuzestress en dat werken zonder passie grote gevolgen kan hebben; burn- en bore-outs. Dit komt o.a. doordat er een groot gat zit tussen studie en werk. Daarom ben ik mij nog verder gaan verdiepen, zodat ik mijzelf nu naast studie- ook loopbaancoach mag noemen.

 

In mijn werk gebruik ik vooral de Kernvisie methode en Big Five for LifeTM.

"luister naar je dromen, die fluisteren jou de weg"

Meer informatie over mij? Zie Curriculum Vitae.

WIE BEN IK?

Nicolette A. van Keulen, MSc.

Guideline

Guideline Trainingen

Inspiratiecafé OSO

 

KvK: 61343692

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

T: +31 (0)6 29 26 43 01

M: info@guideline-trainingen.nl

​LinkedIn: nicolettevankeulen

FB: //guidelinetrainingen

TW: @GuidelineInfo