Dyslexiecoach

DYSLEXIECOACH

Kernvisiecoach


middels de Kernvisie methode leg ik de basis van spelling lezen en rekenen uit, ook gaan we aan de slag met concentratie en motivatie. Samen zullen wij ontdekken dat leren ook leuk kan zijn.De Kernvisie methode is een corrigerende methode voor het  leren vanuit je kracht. Deze methode is ontwikkeld voor dysletische en andere rechtsgeoriënteerde leerlingen. De methode geeft aan dat iedereen veel meer talenten heeft dan waar hij zich bewust van is en leert je hiervan meer gebruik van te maken tijdens het studeren.


Deze talenten stellen jou in staat om grote gedragsveranderingen te realiseren. Veranderingen met als resultaat een betere ordening in het hoofd en daardoor meer rust in het functioneren op school en in de rest van je leven. Effectiviteit en snelheid  staat voorop.


Middels deze methode leg ik de basis van spelling, lezen en rekenen, ook gaan we aan de slag met concentratie en motivatie. Hierdoor krijgen je richtlijnen (guidelines) in handen om de leerstof op de voor jouw juiste wijze op te slaan en te reproduceren.


Samen zullen wij ontdekken dat leren ook leuk kan zijn.


Wil je graag persoonlijke begeleiding terwijl je in beweging bent? Dat kan! De kennismaking kan in vorm van wandelcoaching (geef dit aan bij de aanmelding).

ALVAST EEN BEETJE INSPIRATIE

CONTACT


T: +31 (0)6 29 26 43 01


M: info@guideline-trainingen.nl


​FB:  //guidelinetrainingen


TW: @GuidelineInfo


KvK: 61343692

VOLG ONS

Copyright © All Rights Reserved